AUTO

WIL JIJ JE RIJBEWIJS HALEN?

Wij hebben gekozen voor 2 audi’s om rijles in te geven, omdat ze betrouwbaar, veilig en comfortabel zijn. Ze zijn vlot, wendbaar en goed hanteerbaar in het verkeer.

Hoe lang duurt een autorijles?
Een autorijles duurt 60 min. Toch raden wij aan om 90 min. te lessen. Uit ervaring blijkt dat het rendement bij lessen van 90 min. hoger is. Je pakt de lesstof sneller op. Iemand met concentratie problemen is beter af met rijlessen van 60 min. Dit bespreken we uiteraard met jouw!

Een nieuwe afspraak kun je maken bij ons na de les, of je kunt vooruit plannen als je dat prettig vindt.

Hoe snel kan ik beginnen en hoe vaak kan ik lessen?
Over het algemeen kun je snel beginnen met je rijopleiding, wij werken niet met wachtlijsten dit komt omdat wij 2 auto’s hebben.Hoe vaak je wilt lessen is afhankelijk van hoe flexibel je bent en je eigen beschikbaarheid.

Wanneer mag ik beginnen met rijlessen?
Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Bekijk dan snel 2toDrive

Hoeveel lessen heb ik nodig?
Het aantal lessen verschilt per leerling. Het landelijk gemiddelde ligt momenteel op 47 lesuren. Dat verzinnen wij zelf niet maar dat zijn de cijfers van het CBR (exameninstituut). Omdat dit een gemiddelde is zijn er leerlingen die bij 30 lesuren of zelfs minder lesuren slagen voor het rijbewijs maar zullen er ook leerlingen zijn die meer lesuren nodig hebben.

Wij als “Verkeersschool Frank Wolfs” doen er alles aan om je zo snel en verstandig mogelijk naar je rijbewijs B te begeleiden!

MACHTIGEN VAN DE RIJSCHOOL. Machtig uw autorijschool met “DigiD” Voordat de rijschool het praktijkexamen voor u gaat kan aanvragen, moet u daar eerst toestemming voor geven. Dat doet u met een machtiging. Voordeel hiervan is dat u direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen of toets voor u heeft gereserveerd, verplaatst of geschrapt. Daarnaast zijn uw adresgegevens automatisch voor uw rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Om uw rijschool te kunnen machtigen, heeft u het rijschoolnummer nodig. klik op het nummer om te machtigen. 2453K8

Contact ons

Voor vragen en opmerkingen kunt U ons ook bereiken via de mail.

Info@wolfsrijles.nl
Verkeersschool Frank Wolfs
Hildsven 2a | 5066 CM Moergestel
013 – 5133851 | 06 – 52091741

Home | Het Bedrijf | Auto | Motor | Aanhanger | Theorie | Inschrijven

© Wolfsrijles.nl | 2016